ECHOES OF THE FUTURE is het hedendaagse geluid met het vizier naar de toekomst. Een club beleving waar nieuwe techniek, art en een vernieuwende mix van alternative urban music en future electronic sounds samen komen in één van de meest indrukwekkende gebouwen van Almere. In the city without a past lies the future.

Facebook
Instagram
Mail

HET VUUR VAN VANESSA

De artiesten die de revue van Echoes of the Future passeren zijn interessant, maar hetzelfde geldt zeker voor het publiek. Nieuwsgierig naar hun verhaal, blik op het heden en de toekomst, onderleggen wij ze aan een tikkeltje diepzinnig vragenvuur. Dit keer: powerlady Vanessa Raphaela.

Lees verder

Verdwalen in techno met Kelvin Celcius


In aanloop naar een nieuwe editie Echoes of the Future spenderen we avonden met dj's uit de komende line-up. Er wordt gegeten en gedronken en gepraat over (toekomst) muziek. Dit keer verdwalen we in techno met Kelvin.

Lees verder

VICTOR EN ROOS OP JE BEELDBUIS

Photo/film by Daniël Wolters

De artiesten die de revue van Echoes of the Future passeren zijn interessant, maar hetzelfde geldt zeker voor het publiek. Nieuwsgierig naar hun verhaal, blik op het heden en de toekomst, onderleggen wij ze aan een tikkeltje diepzinnig vragenvuur. Dit keer tortelduifjes: Victor Everaard en Roos van Strijland.

Lees verder

JAN KEVIN FOR PRESIDENT

Photo/film by Daniël Wolters

De artiesten die de revue van Echoes of the Future passeren zijn interessant, maar hetzelfde geldt zeker voor het publiek. Nieuwsgierig naar hun verhaal, blik op het heden en de toekomst, onderleggen wij ze aan een tikkeltje diepzinnig vragenvuur. Dit keer: Jan Kevin de Wit.

Lees verder

DE GLAZEN DISCOBOL VAN DJ LAPIT


In aanloop naar een nieuwe editie Echoes of the Future spenderen we avonden met dj's uit de komende line-up. Er wordt gegeten en gedronken en gepraat over (toekomst) muziek. Dit keer: de glazen discobol van DJ Lapit.

Darcy de Nekker is 28, woont aan een gracht in Almere en draait nu zo'n 6 jaar als DJ Lapit. Z'n specialiteit: house, techno en disco. Wat is kenmerkend aan de sets die je draait?

Lees verder
Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.